Informacije o našem raduSaopštenja

АНАЛИЗА РЕЗУЛТАТА – локалних избора

181views

Вечерас је у просторијама ГГ „Град за све нас“ одржан састанак на ком је тема била анализа резултата локалних избора одржаних 2. јуна.

ГГ Град за све нас је остварила један од најбољих опозиционих резултата у целој Србији.

Са 7.282 гласа, односно 23% подршке грађана, нашој листи припало је 14 одборничких мандата, што је 3 више него у претходном сазиву Скупштине Града.

Обраћајући се присутнима, носилац листе, Владимир Петковић, се захвалио свима који су својим потписом и гласом подржали ГГ, посебно се захваливши одборницима из претходног скупштинског сазива који више неће бити на тој функцији: Наташи Зец, др Стевану Орељу, Милошу Миленовићу, Радици Станковић, Милану Савићу, Тањи Гајевац и Моники Обрадовић; а који су својим деловањем ударили темеље овој групи грађана.

„Такође се надамо, да сви они остају са нама, дајући свој допринос на неки други начин, до испуњења наших коначних циљева“- нагласио је Петковић.

У даљем току састанка договарало се о даљим корацима у раду и наставку наше борбе у који крећемо већ после конституисања градске Скупштине, која се очекује почетком јула месеца.

Leave a Response