Informacije o našem radu

ФОРМИРАНА ГРУПА ГРАЂАНА „Град за све нас“

Драги пријатељи, поштовани суграђани,обавештавамо вас да је дана 05.03.2020. године, формирана група грађана „Град за све нас“!

Тим поводом позивамо вас да заједнички покренемо и изградимо град за све нас, да удруживањем вратимо институције грађанима Сремске Митровице и учинимо све да по први пут наш град, после више деценија, добије независни, демократски субјекат за нову политичку еру, стварних односа грађана и њихових представника. Таквим приступом створићемо услове да политика постане најважнија споредна ствар лишена страха, уцена, притисака политичких партија, личних богаћења и неодмерених амбиција.

За светлост нашег Града и околних села, за духовни и материјални развој, за живот достојан човека. Такође, желимо да вас обавестимо и о томе да на овим изборима наступамо самостално, без коалиције са било којом другом опцијом, као и са чињеницом да након избора нећемо правити коалицију ни са једном листом која у данашњој скупштини града представља власт и опозицију, као ни са прекомпонованим опозиционим групама грађана.

С`поштовањем – Група Грађана Град за све нас

Leave a Response