Informacije o našem radu

Formirana grupa građana „Grad za sve nas“

Dragi prijatelji, poštovani sugrađani,obaveštavamo vas da je dana 05.03.2020. godine formirana grupa građana „Grad za sve nas“!

Tim povodom pozivamo vas da zajednički pokrenemo i izgradimo grad za sve nas, da udruživanjem vratimo institucije građanima Sremske Mitrovice i učinimo sve da po prvi put naš grad, posle više decenija, dobije nezavisni, demokratski subjekat za novu političku eru, stvarnih odnosa građana i njihovih predstavnika. Takvim pristupom stvorićemo uslove da politika postane najvažnija sporedna stvar lišena straha, ucena, pritisaka političkih partija, ličnih bogaćenja i neodmerenih ambicija.

Za svetlost našeg Grada i okolnih sela, za duhovni i materijalni razvoj, za život dostojan čoveka. Takođe, želimo da vas obavestimo i o tome da na ovim izborima nastupamo samostalno, bez koalicije sa bilo kojom drugom opcijom, kao i sa činjenicom da nakon izbora nećemo praviti koaliciju ni sa jednom listom koja u današnjoj skupštini grada predstavlja vlast i opoziciju, kao ni sa prekomponovanim opozicionim grupama građana.

S poštovanjem, Grad za sve nas – Vladimir Petković

Leave a Response