Informacije o našem radu

Informacije u vezi usmeravanja odborničkih naknada

1.1kviews

Odbornici naše grupe građana i dalje su meta lažnih novinara i plaćenih glasnogovornika (da su pravi pozvali bi nas da se informišu koji su naši planovi i stavovi).

Naime, kao grupa građana koja je na prethodnim izborima bez reklame i saradnje sa lokalnim medijima stekla ogromno poverenje sugrađana, te osvojila 6500 glasova (11 mandata u skupštini) dužni smo da prijatelje koji prate naše aktivnosti informišemo i o planovima u kom pravcu će biti utrošene odborničke naknade. Novac će biti usmeren onima kojima je pomoć neophodna, i to:

1. Pomoć najsiromašnijim sugrađanima

2. Finansijska pomoć studentima sa visokim prosekom ocena (prednost imaju oni čije porodice imaju niska primanja)

3. Ostale aktivnosti koje unapređuju život naših sugrađana kojima je pomoć najpotrebnija.

Grupa građana „Grad za sve nas“ u svom sastavu obuhvata ljude koji se bave najrazličitijim zanimanjima, koji politiku doživljavaju isključivo kao svoju građansku dužnost a ne kao izvor abnormalnih zarada. Podstaknuti željom da kao što samo ime kaže ovaj grad bude institucionalno organizovan za sve nas, nastavljamo sa radom, menjajući stvari strpljivo i uporno.I kao što reče istoričarka Ruth Ross“postoje samo 3 boje, 7 nota i 10 cifara. Važno je ono što činimo sa njima.“

Leave a Response