Informacije o našem radu

Ko štiti povlašćene pojedince, nauštrb meštana Manđelosa?

Nakon održanih izbora za Savete mesnih zajednica i raznih natpisa i tekstova pojedinih lažnih medija, instruisanih uplašenim ministrom Branislavom Nedimovićem za svoju klimavu fotelju u kojoj sedi već skoro tri decenije i izvlači novac svih nas iz budžeta, kako gradskog tako i republičkog, zajedno sa njegovim uhlebljenim saradnicima, vreme je da se vratimo na kriminalno delovanje uvezanih pojedinaca iz lokalne samouprave u našem gradu!
Naime, na prethodnoj sednici Skupštine grada naš odbornik Vladimir Petković prigovarao je predloženoj odluci o rebalansu budžeta.
Predložena odluka o rebalansu je još jedan pokazatelj da ova „ekipa“ ne sluša građane i ne radi u njihovom interesu, već svakodnevno vodi svoju stranačku kampanju! Između ostalog, naš odbornik je upitao načelnika budžeta i načelnika za saobraćaj i inspekcijske poslove grada Sremska Mitrovica, da li je moguće da nisu obezbeđena sredstva za uklanjanje bespravno izgrađenih objekata, te da ne slušaju ili ne smeju da slušaju vapaj meštana naseljenog mesta Manđelos, koji su pre dve nedelje izašli u javnost sa tvrdnjom da je odbornik SNS – a i siva eminencija u ovom gradu, konekcija Branislava Nedimovića sa vrhom vlasti i predsednikom države, Ranko Trivunović, izgradio pored porodične stambene zgrade i farmu tovljenika u sred naseljenog mesta, a bez građevinske dozvole? Da li je moguće da je odborniku SNS-a, koji je na sednicu Skupštine grada došao samo kada je potvrđivao mandat u Skupštini grada i nikad više, zaposlen u Vodovodu u koji ne dolazi na posao, sa kupljenom diplomom srednje škole, a da prethodno nije završio ni osnovnu, omogućeno takvo bahaćenje i omalovažavanje ostalih građana Sremske Mitrovice!?
Da li je normalno da inspekcija vidi pušnicu u Noćaju i istu ruši po hitnom postupku, a farmu tovljenika, uz dodatne molbe i alarmiranja meštana Manđelosa, koji ne mogu da žive od smrada, ne vidi, odnosno, ne želi da vidi! Takođe, isti je uputio odborničko pitanje na ovu temu Upravi za urbanizam, prostorno planiranje i izgradnju objekata: da li je Trivunović Ranku izdata građevinska dozvola za izgradnju porodične stambene zgrade i farme tovljenika, a upravi za inspekcijske poslove, da li su izvršili nadzor i utvrdili da li odbornik SNS – a ima dozvolu za gradnju opisanih objekata, ili je izvršio krivično delo bespravne gradnje? Napominjemo da je bespravna gradnja krivično delo za koju je predviđena i kazna zatvora do tri godine!


Oslobađanje medija, zaglavljenih u jednoumlju autokratskog režima, koji ćute o pitanjima koja muče naše sugrađane, predstavlja jedan od naših glavnih programskih ciljeva, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da vas o našem radu i borbi detaljno informišemo. Nadajući se danima kada će prenosi skupštine biti vidljivi i dostupni svim našim sugrađanima, pratite nas na našoj stranici https://gradzasvenas.rs/

Leave a Response