Остале вести

Kriminal u školama, četvrti deo

568views

Svakodnevno vidimo da su se bot mediji bas upeli da brane kriminal i lopovluk gradskih čelnika, predstavljajući firmu iz Petrovca na Mlavi kao donatora,zbog čega se, logično, nameću još neka pitanja:
1) kakav je promet imala firma za tih 6 meseci postojanja kad može da donira milionske iznose?
2) ako je donirala, šta će fakture?
3) odakle toj firmi podaci o školama, pib, matični broj?
4) ko je zloupotrebio šifru za CRF?
5) zašto nisu donirali to u svom gradu, već su našli Sremsku Mitrovicu, 200 km udaljenu?
Ipak, ima neka tajna veza između Petrovca na Mlavi i Sremske Mitrovice, a i tome ćemo uskoro…
Do tada treba da se pitamo zašto svi iz vlasti ćute, bez ikakvog komentara i demanta i zašto poturaju plaćene medije da to rade za njih. Pa nisu mediji ti koji su pokušali lopovluk, da bi tako osiono branili one koji im daju milione sa gradskih jasli. Pouzdano saznajemo da je vlast digla uzbunu da se ovo uguši po svaku cenu, a mediji uživaju u svojoj bitnosti jer će zaraditi i sledeće donacije od strane Grada SremskaMitrovica.

Oslobađanje medija, zaglavljenih u jednoumlju autokratskog režima, koji ćute o pitanjima koja muče naše sugrađane, predstavlja jedan od naših glavnih programskih ciljeva, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da vas o našem radu i borbi detaljno informišemo. Nadajući se danima kada će prenosi skupštine biti vidljivi i dostupni svim našim sugrađanima, pratite nas na našoj stranici https://gradzasvenas.rs/

Leave a Response