Остале вести

Криминал у школама, четврти део

Свакодневно видимо да су се бот медији бас упели да бране криминал и лоповлук градских челника, представљајући фирму из Петровца на Млави као донатора,због чега се, логично, намећу још нека питања:
1) какав је промет имала фирма за тих 6 месеци постојања кад може да донира милионске износе?
2) ако је донирала, шта ће фактуре?
3) одакле тој фирми подаци о школама, пиб, матични број?
4) ко је злоупотребио шифру за ЦРФ?
5) зашто нису донирали то у свом граду, већ су нашли Сремску Митровицу, 200 км удаљену?
Ипак, има нека тајна веза између Петровца на Млави и Сремске Митровице, а и томе ћемо ускоро…
До тада треба да се питамо зашто сви из власти ћуте, без икаквог коментара и деманта и зашто потурају плаћене медије да то раде за њих. Па нису медији ти који су покушали лоповлук, да би тако осионо бранили оне који им дају милионе са градских јасли. Поуздано сазнајемо да је власт дигла узбуну да се ово угуши по сваку цену, а медији уживају у својој битности јер ће зарадити и следеће донације од стране Града СремскаМитровица.

Ослобађање медија, заглављених у једноумљу аутократског режима, који ћуте о питањима која муче наше суграђане, представља један од наших главних програмских циљева, а док се то не деси, ми настављамо да вас о нашем раду и борби детаљно информишемо. Надајући се данима када ће преноси скупштине бити видљиви и доступни свим нашим суграђанима, пратите нас на нашој страници „ГРАД ЗА СВЕ НАС“

Leave a Response