Informacije o našem radu

NOVI PREDSEDNIK SKUPŠTINE GRADA

883views

Grupa građ „Grad za sve nas“ već duže vreme skreće javnosti pažnju na aferu „lopte“.
Najčešće apostrofiran čovek u tom slučaju je bio, sada već bivši, predsednik Skupštine grada Ilija Nedić. Da li to ima veze sa njegovim odlaskom sa čela gradskog parlamenta ili je nešto drugo u pitanju- ostaje da se vidi.
Uglavnom, oni koji su ga postavili tu, oni su ga i smenili. Tačnije rečeno- dao je ostavku, umorio se.
Jasno je svima da se ostavka ne daje tek tako, uglavnom je iznuđena. A teško i da se umorio od 3 sata posla mesečno. U proseku.

Za novog predsednika izabran je Vladimir Pavlović, diplomirani pravnik iz Sremske Mitrovice.
Za ove dve nepune godine, jednom je izašao za skupštinsku govornicu, izgovorio jednu rečenicu u kojoj je veličao lik i delo Branislava Nedimovića.
Mi se iskreno nadamo da mu to nije jedina preporuka i kvalitet i da to nije kriterijum po kom je izabran.

Odbornici Grupe građana „Grad za sve nas“ su glasali PROTIV njegovog izbora, ali su mu poželeli sreću i uspeh u radu i izrazili nadu da će biti bolji od svog prethodnika.

Oslobađanje medija, zaglavljenih u jednoumlju autokratskog režima, predstavlja jedan od naših glavnih programskih ciljeva, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da vas o našem radu i borbi detaljno informišemo. Nadajući se danima kada će prenosi skupštine biti vidljivi i dostupni svim našim sugrađanima, partite nas na našoj stranici https://gradzasvenas.rs/

Leave a Response