Информације о нашем раду

Odbornici SNS i SPS koalicije, izglasali izveštaj iz 2018.

Deveta sednica Skupštine grada Sremska Mitrovica, održana je danas, 31.03.2021. Ono što je na naše odbornike ostavilo najveći utisak, je to, što su Odborničke grupe SNS i SPS ( Mitrovačka alternativa se uglavnom ne pojavljuje, a ako se pojave, ne zadržavaju se ) izglasale izveštaj Muzeja Srem iz 2018.
Ne, nije šala.
Naime, u materijalu dostavljenom za Skupštinu umesto izveštaja iz 2020. godine, dostavljen je materijal iz 2018. To što niko od njihovih odbornika to nije primetio, ni ne čudi, niko od njih materijal ni ne čita, jer su oni za odbornike i izabrani da dižu ruku i učine legalnim odluke koje donosi jedan čovek, koji se u našem gradu pita za sve.
Ono što čudi je što se sa glasanjem nastavilo i kada im je ukazano na propust.
S obzirom na to da je izveštaj napravljen u Muzeju, kontrolisali su ga u GU za kulturu, pre Skupštine je usvojen na Gradskom veću, prosto je neverovatno da tako ozbiljan dokument, zapravo, niko ni ne čita, a tek o tome da ga neko stručno i uobliči, nema ni govora.

Oslobađanje medija, zaglavljenih u jednoumlju autokratskog režima, koji ćute o pitanjima koja muče naše sugrađane, predstavlja jedan od naših glavnih programskih ciljeva, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da vas o našem radu i borbi detaljno informišemo. Nadajući se danima kada će prenosi skupštine biti vidljivi i dostupni svim našim sugrađanima, pratite nas na našoj stranici https://gradzasvenas.rs

Leave a Response