Saopštenja

САОПШТЕЊЕ ГРУПЕ ГРАЂАНА „ГРАД ЗА СВЕ НАС“

Група грађана „Град за све нас“ као организација која не учествује на предстојећим изборима, с`обзиром да се не одржавају локални избори већ само председнички и парламентарни, даће свој максималан допринос као независна организација искреним опозиционим организацијама и коалицијама које се боре против актуелне власти, без обзира што је иста на претходним локалним изборима у више наврата нападана не само од стране власти него и од стране бојкот опозиције!

Свесни смо да је неопходно исказати јединство и помоћи на сваки могући начин смену криминалног режима, који за претходних десет година није апсолутно ништа предузео на развоју државе већ само и искључиво на унапређењу страначке структуре, успостављању аутократије, подизању култа личности једног човека и личног богаћења по сваку цену!

Група грађана „Град за све нас“ ће у наредном периоду пружити сву логистику организацијама којима то буде неопходно како у виду активизма наших чланова, активиста и симпатизера, тако и стављања на коришћење наших просторија ради прикупљања потписа подршке, састанака и других деловања!

Овим путем позивамо све грађане Сремске Митровице да дају свој допринос у виду потписа подршке опозиционим листама по свом избору, пријаве се као потенцијални контролори на бирачким местима (у новије време познати као чувари кутија) и наравно изађу и гласају на изборима који ће се одржати 3. 4. 2022. године, јер свако ко не гласа на предстојећим изборима индиректно свој глас даје аутократском режиму!!

Судбина и живот сваког од нас зависи од нас самих!

Leave a Response