Saopštenja

SAOPŠTENJE GRUPE GRAĐANA „GRAD ZA SVE NAS „

Grupa građana „Grad za sve nas“ kao organizacija koja ne učestvuje na predstojećim izborima, s obzirom da se ne održavaju lokalni izbori već samo predsednički i parlamentarni, daće svoj maksimalan doprinos kao nezavisna organizacija iskrenim opozicionim organizacijama i koalicijama koje se bore protiv aktuelne vlasti, bez obzira što je ista na prethodnim lokalnim izborima u više navrata napadana ne samo od strane vlasti nego i od strane bojkot opozicije!

Svesni smo da je neophodno iskazati jedinstvo i pomoći na svaki mogući način smenu kriminalnog režima, koji za prethodnih deset godina nije apsolutno ništa preduzeo na razvoju države već samo i isključivo na unapređenju stranačke strukture, uspostavljanju autokratije, podizanju kulta ličnosti jednog čoveka i ličnog bogaćenja po svaku cenu!

Grupa građana „Grad za sve nas“ će u narednom periodu pružiti svu logistiku organizacijama kojima to bude neophodno kako u vidu aktivizma naših članova, aktivista i simpatizera, tako i stavljanja na korišćenje naših prostorija radi prikupljanja potpisa podrške, sastanaka i drugih delovanja!

Ovim putem pozivamo sve građane Sremske Mitrovice da daju svoj doprinos u vidu potpisa podrške opozicionim listama po svom izboru, prijave se kao potencijalni kontrolori na biračkim mestima (u novije vreme poznati kao čuvari kutija) i naravno izađu i glasaju na izborima koji će se održati 3. 4. 2022. godine, jer svako ko ne glasa na predstojećim izborima indirektno svoj glas daje autokratskom režimu!!

Sudbina i život svakog od nas zavisi od nas samih!

Leave a Response