Информације о нашем раду

Шта је остало од слогана “ ЗА НАШУ ДЕЦУ “ ?

Од локалних избора 2020. године и верификације мандата одборника, ступања на функцију градоначелнице Светлане Миловановић, ресорних начелника, формирања градског већа, именовања вршилаца дужности директора Јавних предузећа и других – што фиктивних, што потребних одбора, комисија и других тела, па до дан данас у већ раније успостављеној политици којом у свему руководи повереник за СНС Бранислав Недимовић, ништа се није променило на боље, а колико видимо у нашем граду све је горе и горе!
„Фикуси“ на функцијама и даље вегетирају и не раде апсолутно ништа на побољшању стандарда и живота у Сремској Митровици, већ само и искључиво раде на личном богаћењу и промовисању нашим новцем!

Наиме, на предлоге који су више пута изношени од стране одборника групе грађана Град за све нас, на челу са шефом одборничке групе Петковић Владимиром, да се укину одборничке накнаде као и накнаде за чланове управних и наџорних одбора и комисија, а који је предлог већина коју чини СПС и СНС глатко одбила, није дошло до помака у усмеравању средстава у обезбеђивање бесплатних уџбеника за наше најмлађе суграђане, као и у реализацију укидања накнаде, те увођења система бесплатних вртића!!!

Насупрот унапређења и олакшавања живота породица са децом предшколског и школског узраста у нашем граду, доведени смо у ситуацију која се не може мерити са здравим разумом, тзв. штедња енергената због генерално лоше политике и дугогодишњег уништавања енергетског сектора, у ситуацији када ЈП „Топлофикација“ остварује добит, а „Србијагас“ наводно функционише беспрекорно, дошли смо у ситуацију да нам деца бораве у хладним вртићима, школама, а тренинге имају у хладним салама, због чега долази до све вечих здравствених проблема најмлађих!
Да не помињемо свакодневна поскупљења у свим сферама живота!

Да ли је то живот који желимо, да ли се то може сматрати и подвести под способност локалне власти на челу са повереником владајуче странке Недимовић Браниславом и његовим фикусима, процените сами и размислите убудуће да ли овакви неспособни паразити и вечити функционери и даље треба да воде и тлаче све нас или је време да заједно дигнемо глас и ставимо их на место које им на основу резултата нерада и припада!?
Важно је да су им на свим њиховим медијима пуна уста некаквог патриотизма који се нигде не може видети осим у њиховим политчко сплеткарошким изјавама којима свађају сопствене грађане, а све под слоганом „завади па владај“!

Време је да им се заједно… обратимо!

Leave a Response