Некатегоризовано

Šta je ostalo od slogana “ ZA NAŠU DECU “ ?

Od lokalnih izbora 2020. godine i verifikacije mandata odbornika, stupanja na funkciju gradonačelnice Svetlane Milovanović, resornih načelnika, formiranja gradskog veća, imenovanja vršilaca dužnosti direktora Javnih preduzeća i drugih – što fiktivnih, što potrebnih odbora, komisija i drugih tela, pa do dan danas u već ranije uspostavljenoj politici kojom u svemu rukovodi poverenik za SNS Branislav Nedimović, ništa se nije promenilo na bolje, a koliko vidimo u našem gradu sve je gore i gore!
„Fikusi“ na funkcijama i dalje vegetiraju i ne rade apsolutno ništa na poboljšanju standarda i života u Sremskoj Mitrovici, već samo i isključivo rade na ličnom bogaćenju i promovisanju našim novcem!

Naime, na predloge koji su više puta iznošeni od strane odbornika grupe građana Grad za sve nas, na čelu sa šefom odborničke grupe Petković Vladimirom, da se ukinu odborničke naknade kao i naknade za članove upravnih i nadzornih odbora i komisija, a koji je predlog većina koju čini SPS i SNS glatko odbila, nije došlo do pomaka u usmeravanju sredstava u obezbeđivanje besplatnih udžbenika za naše najmlađe sugrađane, kao i u realizaciju ukidanja naknade, te uvođenja sistema besplatnih vrtića!!!

Nasuprot unapređenja i olakšavanja života porodica sa decom predškolskog i školskog uzrasta u našem gradu, dovedeni smo u situaciju koja se ne može meriti sa zdravim razumom, tzv. štednja energenata zbog generalno loše politike i dugogodišnjeg uništavanja energetskog sektora, u situaciji kada JP „Toplofikacija“ ostvaruje dobit, a „Srbijagas“ navodno funkcioniše besprekorno, došli smo u situaciju da nam deca borave u hladnim vrtićima, školama, a treninge imaju u hladnim salama, zbog čega dolazi do sve večih zdravstvenih problema najmlađih!
Da ne pominjemo svakodnevna poskupljenja u svim sferama života!

Da li je to život koji želimo, da li se to može smatrati i podvesti pod sposobnost lokalne vlasti na čelu sa poverenikom vladajuče stranke Nedimović Branislavom i njegovim fikusima, procenite sami i razmislite ubuduće da li ovakvi nesposobni paraziti i večiti funkcioneri i dalje treba da vode i tlače sve nas ili je vreme da zajedno dignemo glas i stavimo ih na mesto koje im na osnovu rezultata nerada i pripada!?
Važno je da su im na svim njihovim medijima puna usta nekakvog patriotizma koji se nigde ne može videti osim u njihovim politčko spletkaroškim izjavama kojima svađaju sopstvene građane, a sve pod sloganom „zavadi pa vladaj“!

Vreme je da im se zajedno… obratimo!

Leave a Response