Saopštenja

TVOJ GLAS JE BITAN, TI SI BITAN


Poštovani sugrađani,
podsećamo vas da se predsednički i parlamentarni izbori održavaju 03. aprila 2022. godine! Grupa građana „Grad za sve nas“ ne učestvuje na predstojećim izbrima s obzirom na to da se ne održavaju lokalni izbori za Grad Sremska Mitrovica, ali to ne znači da ćemo sedeti skrštenih ruku, ćutati i gledati nastavak propasti društva u kojem živimo.
Da smo poput nekih drugih sistema, izlazak na izbore bi bio obavezujući, uz odgovarajuće penale ukoliko ne ispunimo svoju građansku dužnost.
Namerno nećemo reći biračko pravo, jer je dužnost svih nas da učestvujemo u kreiranju struktura vlasti, s obzirom da politika, te, izabrane vlasti direktno utiče na kvalitet našeg života.
Živeći u ovom sistemu, osluškujući glas naroda, pogotovo suočeni sa svim onim što se dešava poslednjih meseci, a tek nas očekuje nakon izbora (poskupljenja, nestašice, nestabilnost evra), mogli bi zaključiti da je narod duboko nezadovoljan.
Ipak, dobar deo namerava to svoje nezadovoljstvo zadržati u četiri zida i 03. aprila ostati kod kuće, smatrajući da su svi isti i da njegov glas ne može ništa da promeni.
VARATE SE!!!
Pođite od sebe.
Ako sebe vidite saobraznim ljudima iz vlasti, ako ste zadovoljni i mislite da živite u uređenom sistemu gde svaka od tri podele vlasti radi svoj posao najbolje moguće i potpuno nezavisno jedna od druge – i zakonodavna i izvršna i sudska, onda izađite i podržite ovu vlast, ili prosto ostanite kod kuće i nemojte dati svoj doprinos promeni.
Ali, ako mislite, vidite i osećate da vam životni standard opada, da sistem ne funkcioniše kako treba, da je sve isprepletano i duboko povezano sa politikom, a vi smatrate da treba, može i mora bolje – izađite.
Izađite i glasajte za bilo koga, osim za predstavnike trenutne vlasti.
Jer nisu svi isti.
Evo, vi niste isti, a ako verujete da postoji samo još jedan čovek koji misli poput vas, onda se vredi boriti.
Imate poslednjih 10 godina na vlasti garnituru ljudi koja vlada sa oko 25% podrške ukupnog biračkog tela.
25%!!!
Gde je onih 75%?
 Vi koji želite na dan izbora ostati kod kuće, jer ste razočarani i nezadovoljni, vi ste tih 75%.
 
Promena je moguća i koštaće vas pola sata vašeg vremena.
Ovim putem, pozivamo vas da izađete 03.aprila 2022.godine na izbore, iskoristite svoje pravo da glasate i date svoj doprinos za prestanak medijskog mraka i rasformiranje krimanalnog režima.
 
Naša preporuka kao samostalne i nezavisne grupe građana, jeste da na glasačkom listiću za parlamentarne izbore ignorišete i preskočite broj 1 (SNS) i broj 2 (SPS), za predsedničke preskočite Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića, kandidate koji parazitiraju i žive na našoj grbači 30 godina bez dana radnog staža, a dalje kako želite.
 Postoji milijardu razloga i milioni života sada i posle nas koji treba da žive u ovoj našoj Srbiji -dostajanstveno, uzdignute glave bez straha i pritiska koji je svakodnevno prisutan i koji je usmeren ka običnom čoveku od strane lokalnih kabadahija i koji će otići u prošlost zajedno sa njihovim gazdama ukoliko se ujedinimo i shvatimo da NAROD BIRA SVOG PREDSTAVNIKA, A NE VLAST NAROD!!!
 
OD SVIH NAS ZAVISI!
PS. Ova poruka se ne odnosi na one kojima je“ baš lepo“, takođe ni na one koji su deo poltronstva, poslušništva, profiterstva i ujedno konzumatori lagodnog života na račun svih nas!!!
 

Leave a Response