Informacije o našem radu

Voda sve skuplja, a kvalitet upitan

Na 22. sednici Skupštine Grada, održanoj 30. 6. 2022, naš odbornik Vladimir Petković javio se za reč po tački Izmena plana JKP “ Vodovod „, kritikujući stanje u ovom mitrovačkom preduzeću:
“ Doveli ste vodovod do raspada, nemate niti jednu investiciju poslednjih godina… podigli ste cene vode, a infrastruktura se raspada, curi na sve strane! U Fruškogorju, korisnici koji su priključeni na Vodovod, jedan dan imaju vodu, pa pet dana nemaju!
Voda je poprimila i boju i ukus, još fali samo miris, treba da vas je sramota! Fiktivno ste zaposlili desetine stranačkih aktivista koji ne znaju gde im je radno mesto! Evo, prvi vaš odbornik, (čitaj SNS-a), Ranko Trivunović iz Manđelosa, koji pored toga što se nije pojavio ni na jednoj sednici Skupštine još od prve sednice, kada mu je potvrđen mandat, ne dolazi ni na posao u Vodovodu, gde prima platu na radnom mestu šefa voznog parka, a da nema predstavu ni gde mu je radno mesto, ni šta bi trebao da radi!“

Vodovod bi trebao da proizvede osnovnu egzistencijalnu potrebu svakom građaninu, a vi ste dozvolili da od najboljeg vodovoda do pre 12, 13. godina, ovo javno preduzeće dovedete do raspada, prijemom na zaradu kojekakvih parazita i nestručnih ljudi po nalogu poverenika SNS – Branislava Nedimovića i njegove desne ruke, Ranka Trivunovića, sklanjajući stručnjake i ljude koji misle svojom glavom! Polako po boji vode stižemo i Zrenjanin!
Odgovaraćete zbog toga! „

Oslobađanje medija, zaglavljenih u jednoumlju autokratskog režima, koji ćute o pitanjima koja muče naše sugrađane, predstavlja jedan od naših glavnih programskih ciljeva, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da vas o našem radu i borbi detaljno informišemo. Nadajući se danima kada će prenosi skupštine biti vidljivi i dostupni svim našim sugrađanima, pratite nas na našoj stranici https://gradzasvenas.rs/

Leave a Response