Остале вестиАктуелностиСаопштења

ФАНТОМСКИ ГЛАСАЧИ СТИГЛИ И У СРЕМСКУ МИТРОВИЦУ

Епидемија фантомских гласача која је захватила целу Србију, стигла је и у наш град.
Грађани нам се свакодневно јављају, указују на то да на њихове адресе стижу позиви за гласање људима који никад нису живели на тој адреси, затим покојницима, па људима који су пре 30 и више година отишли у иностранство и више не живе на тим адресама…
Питају шта радити у тим случајевима?
ЦРТА каже следеће,да би се одјавио фантомски гласач, потребан је захтев за добијање информације ко је све пријављен на адреси, а ту информацију може затражити само власник стана, односно куће. За добијање ове информације потребна су следећа документа:
„Власнички лист или уговор о купопродаји као доказ власништва, очитана важећа лична карта, захтев написан у слободној форми у ком ће се навести да се тражи информација о томе ко је све по пребивалишту пријављен на наведеној адреси. На послетку, неопходно је и платити таксу од 330 динара и приложити уплатницу. Информације о жиро рачуну и позиву на број могу се добити у надлежној полицијској управи“- навели су у организацији ЦРТА.
Сва ова документа затим се предају на писарници надлежне полицијске управе, а одговор ће бити послат поштом на адресу подносиоца захтева у року од 10 до 15 дана.
Ако узмемо у обзир да су избори за 5 дана, јасно је да се спрема највећа изборна пљачка икад.
Догорело је, то можемо видети и у Сремској Митровици, грађани то осећају у својој улици, у својој згради.
Власт је спремна за свој последњи маневар, да фантомским бирачима бране своје привилегије, незаконите радње и противправно стечено богатство.
Наше је да их спречимо у томе.
ГГ „Град за све нас“ не учествује активно у овим изборима, али још једном позива све своје чланове, симпатизере и бираче, да изађу у недељу на изборе.
И не само то – већ и да одбране сваки свој глас.

Leave a Response