Информације о нашем раду

ЗАВРШЕТАК ПРИПРЕМА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Вечерас је одржан састанак једног дела Главног одбора Групе грађана „Град за све нас“.

Након што су завршене све припремне радње по питању бирачких одбора и обезбеђивања потписа подршке, договорено је даље деловање.

Група грађана „Град за све нас“ остаје доследна ставу да на изборе излази сама, без формирања било каквих предизборних коалиција.

Програм, који је донет приликом оснивања прошириће се битним ставкама које су уочене као проблеми, током периода учествовања наших одборника у раду локалног парламента, а које се пре свега односе на недомаћинско управљање буџетом и укорењену партократију на локалу.

С тим у вези, већ на наредној седници Скупштине Града, заказаној за 02.02. 2024. године, поново ће бити поднет предлог за допуну дневног реда, који последњи пут није ни уврштен у дневни ред, нити је дозвољено да се о њему гласа, а тиче се укидања накнада свих одборника, чланова Градског већа, Управних и Надзорних одбора, комисија и свих оних који троше огромне суме новца из буџета Града, а имају основна занимања и послове на којима остварују зараду.

Комплетан програм Групе грађана „Град за све нас“ биће представљен у догледно време, како би наши суграђани знали шта могу да очекују након промене власти на локалу.

Leave a Response