Остале вести

JOŠ DVE NEDELJE

Primetna je poslednjih dana pojačana aktivnost lokalne naprednjačke vlasti, što je, naravno, i očekivano s’ obzirom da nam se približavaju izbori.
Od potpisivanja raznih ugovora o nekoj izmišljenoj saradnji i njihove zloupotrebe i javnih nastupa i slikanja po školama, preko započetih građevinskih radova (koji su strpljivo čekali da dođu na red i to baš sada), do raznih hvalospeva i komentara u superlativu koje upućuju jedni drugima.

Naravno, sve je to razumljivo, jer se ljudi svojski trude da „ostanu u sedlu“, kako bi i dalje bili deo određenih kombinacija, izraženih u procentima od vrednosti posla i investicija.
Uz sve to i pritisci su sve veći, od onog čuvenog ŠTA TO TEBI TREBA, do otvorenih pretnji i ucena.
Jer politika je rezervisana samo za njih koji su na vlasti. Šta imaju drugi građani da se interesuju za istu, mogu samo napraviti probleme sebi. Zato vas „dobronamerno“ savetuju da se „okanete ćorava posla“, svi ćute i trpe, samo ste se vi našli pametni da se nešto bunite…

Pisati o svim zloupotrebama službenih položaja, do kupovine lažnih diploma i uvećanja svojih plata je gubljenje vremena, jer se o tome uveliko sve više javno priča.
Lokalni naprednjaci su dobili „jaku kvotu“ i oni će učiniti sve da je ispune i nastave svojim lagodnim životom i bahaćenjem, koje plaćamo svi mi.

Mi, iz GG Grad za sve nas, ćemo sve učiniti da oni ne ostvare svoje snove, jer njihovi snovi su u suprotnosti sa našim i snovima naše dece o uspešnoj i normalnoj Srbiji. I zdravoj. Jer Srbija mora biti zdrava.

I zato, još jednom pozivamo sve naše pristalice i simpatizere da 3. aprila izađu na birališta i stanu na put ovoj pošasti.
Izbor je na vama, samo vas molimo jedno, izađite i birajte!!!

Leave a Response