Saopštenja

Rezultati lokalnih izbora

670views

Dragi sugrađani,

Kao prvo želimo da vam se izvinimo što se nismo obratili ranije, jer smo svi premoreni nakon nekoliko neprospavanih noći, ali i kao odgovorni ljudi svi smo jutros bili na svojim poslovima. Lista grupe građana Grad za sve nas po rezultatima gradske izborne komisije osvojila je 18 % na lokalnim izborima.

Hvala svim slobodnim građanima Sremske Mitrovice koji su se u današnje vreme odvažili i dali veliku podršku našoj listi! Hvala i svim ljudima koji su nam pomogli oko biračkih kutija, potpisa podrške, kandidata za odbornike i svih drugih malih i velikih organizacionih poslova. Ponosni smo što je naša lista jedina u gradu koja nije uzela pripadajući novac za izbore, već smo se skromno finansirali sami, od sopstvenih priloga.Naša kampanja je bila najskromnija i najkraća od svih ostalih, bez reklama, bez ijednog bilborda ali se pokazalo da novac ipak i nije baš sve, važniji su ipak ljudi, važni smo svi mi zajedno!

Ovaj uspeh je rezultat svih 6500 građana i nikako ne pripada pojedincima ! U skupštinskom sazivu, imaćemo 11 odbornika.Svi vi i svi mi smo ovaj rezultat postigli zajedno na način kako to i dolikuje građanima našeg grada. To nas sve čini ponosnim ali i motivisanim da kao opozicija u gradu zahtevamo realizaciju važnih detalja za naš grad, kao što su potrebe dece i omladine, uvećani dodaci za roditelje sa dvoje i troje dece i mnoge druge benefite koje naši sugrađani zaslužuju.Znamo kako može, imamo program a ostaje nam da pokušamo i damo sve od sebe da do toga i dodje !Izbori u Sremskoj Mitrovici nisu protekli u fer i demokratskoj atmosferi, daleko su od svega što je prihvatljivo kulturnom i civilizovanom demokratskom društvu !!! Sada je na nama odgovornost, da opravdamo vašu podršku i da uložimo dodatne napore i pomognemo našim građanima!Hvala vam svima od srca, idemo zajedno u nove pobede.

Grad za sve nas– Sremska Mitrovica

Leave a Response