+381641111253 gradzasvenas@gmail.com
понедељак, 11 децембра, 2023
SaopštenjaInformacije o našem radu

РЕЗУЛТАТИ ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА

Драги суграђани,

Као прво желимо да вам се извинимо што се нисмо обратили раније, јер смо сви преморени након неколико непроспаваних ноћи, али и као одговорни људи сви смо јутрос били на својим пословима. Листа групе грађана Град за све нас по резултатима градске изборне комисије освојила је 18 % на локалним изборима.

Хвала свим слободним грађанима Сремске Митровице који су се у данашње време одважили и дали велику подршку нашој листи! Хвала и свим људима који су нам помогли око бирачких кутија, потписа подршке, кандидата за одборнике и свих других малих и великих организационих послова. Поносни смо што је наша листа једина у граду која није узела припадајући новац за изборе, већ смо се скромно финансирали сами, од сопствених прилога. Наша кампања је била најскромнија и најкраћа од свих осталих, без реклама, без иједног билборда али се показало да новац ипак и није баш све, важнији су ипак људи, важни смо сви ми заједно!

Овај успех је резултат свих 6500 грађана и никако не припада појединцима ! У скупштинском сазиву, имаћемо 11 одборника. Сви ви и сви ми смо овај резултат постигли заједно на начин како то и доликује грађанима нашег града. То нас све чини поносним али и мотивисаним да као опозиција у граду захтевамо реализацију важних детаља за наш град, као што су потребе деце и омладине, увећани додаци за родитеље са двоје и троје деце и многе друге бенефите које наши суграђани заслужују. Знамо како може, имамо програм а остаје нам да покушамо и дамо све од себе да до тога и дође! Избори у Сремској Митровици нису протекли у фер и демократској атмосфери, далеко су од свега што је прихватљиво културном и цивилизованом демократском друштву!!! Сада је на нама одговорност, да оправдамо вашу подршку и да уложимо додатне напоре и помогнемо нашим грађанима! Хвала вам свима од срца, идемо заједно у нове победе.

Град за све нас– Сремска Митровица

Leave a Response