Информације о нашем раду

ПОСТАВЉАЊЕ ХУМАНИТАРНИХ ТАБЛИ НА ПАРКИНГ МЕСТИМА У ЦИЉУ ЛЕЧЕЊА НАШИХ НАЈУГРОЖЕНИЈИХ СУГРАЂАНА

Група грађана „Град за све нас“ има низ конкретних предлога који су лако оствариви, а уједно и у интересу наших суграђана.

Једино што спречава реализацију ових планова јесте локална власт, која слуха има само за личне потребе истакнутих појединаца.

О преусмеравању свих накнада одборника, чланова Градског већа, чланова Управних и Надзорних одбора-на бесплатне уџбенике, ужине и вртиће смо више пута говорили и излазили са конкретним предлозима, које је скупштинска већина одбацивала.

Поред тога, ГГ „Град за све нас“ има низ идеја, које ће, након формирања власти на локалу спровести у дело.

Још нешто веома битно, а што ће бити у самом врху приоритета, јесте постављање хуманитарних табли на паркиралиштима у близини болнице и домова здравља.

Наиме, уместо слања СМС порука где новац иде паркинг сервису, биће постављене табле са бројевима које су хуманитарне организације доделиле нашим суграђанима који се боре против најтежих болести.

Сав новац прикупљен на тај начин ићи ће директно као помоћ и учешће Града у борби за живот коју, нажалост, воде наши суграђани.

У наредном периоду, на нашој страници бићете упознати и са осталим идејама и предлозима које већ након локалних избора могу постати наша стварност.

Leave a Response