Остале вести

ПУТ ЗА ЧАЛМУ

На последњој Скупштини града, одржаној 31. јануара 2022. године, једна од тачака био је и ПДР центра Чалме.
Наши одборници су подржали сваки потез који олакшава живот мештана Чалме и уређење центра села, али су и питали хоће ли се ускоро у Чалму моћи долазити само хелихоптером, пошто је пут необележен, небезбедан и опасан по све учеснике у саобраћају. Да ли треба да се деси нека трагедија па да се неко од градских челника сети да се тај пут реконструише?
А многи градски функционери туда пролазе сваки дан!
И, нажалост, десила се саобраћајна несрећа – управо на том путу, у недељу 6. фебруара, о чему су известили и неки митровачки портали, неколико дана после нашег упозорења.
Нису наши одборници никакви пророци и предсказивачи судбине, али не треба бити Нострадамус да би схватио да је пут за Чалму темпирана бомба.

Ослобађање медија, заглављених у једноумљу аутократског режима, који ћуте о питањима која муче наше суграђане, представља један од наших главних програмских циљева, а док се то не деси, ми настављамо да вас о нашем раду и борби детаљно информишемо. Надајући се данима када ће преноси скупштине бити видљиви и доступни свим нашим суграђанима, пратите нас на нашој страници „ГРАД ЗА СВЕ НАС“

Leave a Response