Остале вести

PUT ZA ČALMU

764views

Na poslednjoj Skupštini grada, održanoj 31. januara 2022. godine, jedna od tačaka bio je i PDR centra Čalme.
Naši odbornici su podržali svaki potez koji olakšava život meštana Čalme i uređenje centra sela, ali su i pitali hoće li se uskoro u Čalmu moći dolaziti samo helihopterom, pošto je put neobeležen, nebezbedan i opasan po sve učesnike u saobraćaju. Da li treba da se desi neka tragedija pa da se neko od gradskih čelnika seti da se taj put rekonstruiše?
A mnogi gradski funkcioneri tuda prolaze svaki dan!
I, nažalost, desila se saobraćajna nesreća – upravo na tom putu, u nedelju 6. februara, o čemu su izvestili i neki mitrovački portali, nekoliko dana posle našeg upozorenja.
Nisu naši odbornici nikakvi proroci i predskazivači sudbine, ali ne treba biti Nostradamus da bi shvatio da je put za Čalmu tempirana bomba.

Oslobađanje medija, zaglavljenih u jednoumlju autokratskog režima, koji ćute o pitanjima koja muče naše sugrađane, predstavlja jedan od naših glavnih programskih ciljeva, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da vas o našem radu i borbi detaljno informišemo. Nadajući se danima kada će prenosi skupštine biti vidljivi i dostupni svim našim sugrađanima, pratite nas na našoj stranici https://gradzasvenas.rs/

Leave a Response