Informacije o našem radu

Zamenik gradonačelnika, omalovažavanjem na kritike

3.5kviews

Na Skupštini održanoj 31.03. 2021. osim starih izveštaja, naši odbornici su videli i novo lice uvek staloženog zamenika gradonačelnika Petra Samardžića. Naime, on je izgubio živce i počeo za govornicom Skupštine da omalovažava odbornike GG “ Grad za sve nas“. Očigledno nespreman da trpi kritike u svom radu i radu svojih partijskih kolega, van svakog dnevnog reda i bez povoda, napao je našeg odbornika, dr Orelja , sa opaskom „da ga baš i nije viđao u covid delu bolnice“. Isto tako, iz čista mira i sa istog mesta samo pola sata kasnije napao je našu odbornicu Kristinu Dragišić.
Da li postaju svesni da grad sve teže funkcioniše, da nestručnost kadra dolazi do sve većeg izražaja, da grad klizi prema stečaju, da su građani sve nezadovoljniji? Bez obzira, to nije opravdanje i ovo nikako ne sme biti povod za ovakvo nekulturno i neprofesionalno ponašanje.
U istom stilu, nastavili su i načelnici Vujčić i Nastović, koji na argumentovane kritike, zasnovane na izveštajima o radu i potrošnji, odgovaraju omalovažavanjem i potcenjivanjem, koji uvek bivaju pozdravljeni aplauzom SNS odbornika.
Kad se otkrije javašluk i površnost, kad se dokaže da se u godini pandemije potroši na desetine miliona na gluposti i trice, kad se pita načelnik zašto za govedarstvo, živinarstvo i uzgoj svinja nema ni dinara subvencija, onda je vreme za direktne napade.
U narednim danima ćemo vas, kao i uvek, opširnije informisati o izlaganju naših odbornika.


Oslobađanje medija, zaglavljenih u jednoumlju autokratskog režima, koji ćute o pitanjima koja muče naše sugrađane, predstavlja jedan od naših glavnih programskih ciljeva, a dok se to ne desi, mi nastavljamo da vas o našem radu i borbi detaljno informišemo. Nadajući se danima kada će prenosi skupštine biti vidljivi i dostupni svim našim sugrađanima, pratite nas na našoj stranici https://gradzasvenas.rs

Leave a Response